ϟLUMIERE.




suka suki :)
Friday, September 2, 2011 | 7:03 AM | 0 Students
  

Yeah seronok nye bila bebas kan :) , dah 11 bulan single wooo ~  untunglarh kan hee , manamana nak pegi ikut suka hati je tade sape nak halang , kalau korg nak tau aku nie suka berkawan , korg tego je kt fb aku tuh , gerenti aku reply jgn risau hee melebih pulak :D eh pasal cinta kan ? itu semua taik kucing je , sume cinta monyet hahah zaman budak sekolah biasa la tuh hee ~ ^^ , tayah la cintacinta nie nnty korg jugak sakit hati betul tak ? single suda happy je hee :) kalau korg rasa sunyi kawankawan kn ada apa guna betul tak ? *tapi aku teda kawan (: sume ta peduli ab0ud aku (': . huuu ~ :D




Older Post Newer Post