ϟLUMIERE.




life
Thursday, December 29, 2011 | 10:18 PM | 0 Students

aaa , laalalala ~
errr , tak tau nak tulis apa . oke . ASSALAMUALAIKUM TO ISLAMIC <3

Yeah seronok nye bila bebas kan :) , dah 1tahun single wooo ~  untunglarh kan hee , manamana nak pegi ikut suka hati je tade sape nak halang kecuali parent, kalau korg nak tau aku nie suka berkawan , korg tego je kt fb aku tuh , gerenti aku reply jgn risau hee melebih pulak :D eh pasal cinta kan ? itu semua taik kucing je , sume cinta monyet hahah zaman budak sekolah biasa la tuh hee ~ ^^ , tayah la cintacinta nie nnty korg jugak sakit hati betul tak ? single suda happy je hee :) kalau korg rasa sunyi kawankawan kn ada apa guna betul tak ? *tapi aku teda kawan (: sume ta peduli ab0ud aku (': . huuu ~ :D tapi takpa . aku suka hidup sorangII





Older Post Newer Post